El príncep de Johor arriba a un acord per quedar-se el control i la gestió del València

Tunku Ismail ibni Sultan Ibrahim és el propietari del Johor, club que milita en la Lliga de Malàisia.

El príncep de Johor en un despatx de les instal·lacions del Johor FC
El príncep de Johor en un despatx de les instal·lacions del Johor FC

El príncep de Johor, Tunku Ismail ibni Sultan Ibrahim, de 36 anys, arribà ahir a un acord amb l'actual màxim accionista i propietari del València CF, Peter Lim, per tindre el control i la gestió del club.

Segons ha pogut saber la redacció d'Esports d'À Punt Mèdia, el príncep entrarà com a soci capitalista no majoritari però amb el control total de la gestió del club del Mestalla. En els pròxims dies vindrà a València la persona de confiança en temes esportius del príncep , un exfutbolista argentí. Vindrà per a veure de qui es pot envoltar per a conformar un equip de treball.

Ibrahim, que és hereu del sultanat de Johor, a la part més meridional de Malàisia, ja és propietari del Johor, club que milita en la Primera Divisió del país i al qual ha aconseguit posar-lo en l’àmbit internacional després d'haver guanyat diverses lligues i haver disputat unes quantes edicions de l'AFC Champions League, la màxima competició continental asiàtica.

Ibrahim és el fill major del sultà de Johor, un multimilionari amb una fortuna de vora 700 milions d'euros de patrimoni. És un apassionat dels cotxes d'alta gamma, la velocitat, els esports aquàtics i, sobretot, el futbol.

A les seues xarxes socials fa gala de tots els seus luxes entre els que també es troben platges paradisíaques, l'hípica, les armes i sobretot, els seus fills i la seua dona Khaleeda Bustamam, una jove de 27 anys, la mare de la qual va treballar en el consolat malaisi al Regne Unit.

Tant ell com la seua família són amics del màxim accionista del València CF, Peter Lim, que el va convidar al 2016 a Mestalla per a vore un partit i, poc després, a Singapur, durant la gira de la primera plantilla pel país asiàtic.

També et pot interessar

stats