Els primers 'fitxatges' del València

Eray Cömert, César Tárrega i Samu Castillejo tornen després de les respectives cessions i només un d'ells sembla tindre garantida la continuïtat

Cömert, Tárrega i Castillejo, amb els seus actuals equips

A l'espera de les directrius que vinguen des de Singapur, el mercat d'estiu del València comença amb tres fitxatges. Es tracta de Samu Castillejo, Eray Cömert i César Tárrega, que tornen a la disciplina blanc-i-negra després de les respectives cessions en el Sassuolo, el Nantes i el Reial Valladolid.

Tanmateix, només un d'ells té assegurada la continuïtat en el club de Mestalla, César Tárrega. El central d'Alaquàs ha sigut una peça clau en l'ascens del Valladolid i el València li ha confirmat que tindrà fitxa del primer equip la pròxima campanya.

Cömert ha sigut titular indiscutible amb el Nantes, però els francesos no han volgut executar l'opció de compra pel suís d'uns dos milions d'euros. Baraja no el vol i Meriton haurà de buscar-li una eixida. I la situació encara és pitjor amb l'últim d'ells, Samu Castillejo. Només ha jugat 500 minuts en tot l'any i no ha fet cap gol. Baraja no el vol al vestidor, però serà difícil trobar-li una eixida perquè li queda només un any de contracte. Castillejo és un problema per al València.

Peter Federico és l'altra creïlla calenta que té Meriton. Abans del 30 de juny ha de decidir si paga dos milions d'euros al Reial Madrid pel 50% dels seus drets. A partir de l'1 de juliol, tornarà a Valdebebas i hauria d'iniciar-se una nova negociació amb Florentino.

També et pot interessar

stats