Primera victòria del Llevant a casa

Els granotes s’imposen a l'Alabés per 2 a 0 amb gols de Jason i Toño.

Jason celebra el primer gol del Llevant
Jason celebra el primer gol del Llevant / Biel Aliño (Efe)

Bones transicions, poques pèrdues i molta verticalitat han sigut els eixos del Llevant per a endur-se el partit contra l'Alabés. De l'onze que va presentar en l'última jornada de Lliga, només quatre jugadors han repetit: el porter Oier, Campaña, Postigo i Morales. Prop de 20.200 aficionats han assistit a aquest partit a l'estadi Ciutat de València.

El Llevant ha eixit molt dubitatiu en defensa en l'inici del partit. Així, en el minut 4 de la primera part, l'Alabés ha aprofitat una errada per a marcar. Ha sigut en la treta d'un córner. Rochina no ha desviat bé el baló, que li ha caigut a Ibai Gómez i aquest ha centrat perquè Rubén Sobrino rematara de cap. Després d'aquest poal d'aigua freda, el Llevant ha començat a refer-se a poc a poc. El conjunt granota ha començat a ajuntar línies i a guanyar en verticalitat, sobretot de la mà de Rochina, que ha creat moltes ocasions des de la banda esquerra.

En el minut 19 ha arribat el merescut gol del Llevant. Rochina ha fet una internada per l'esquerra i ha centrat per a Jason, que ha espentat de cap el baló a la xarxa de Pacheco. A partir d'aquest moment, el Llevant ha crescut i poc abans del descans, en el minut 37, els de Paco López han tornat a fer diana. Morales ha fet una internada en l'àrea, amb bicicleta inclosa, i després li ha passat a Toño, que amb un tir ras ha batut de nou Pacheco.

En la segona part, els dos equips no han pogut mantindre la mateixa intensitat. L'Alabés ho intentava però el Llevant no cedia i Abelardo ha esgotat els tres canvis per a intentar capgirar el resultat. L'únic sobresalt per als granotes ha sigut en el minut 79, quan un tir d'Ibai ha pegat en el pal. Al remat, primera victòria a casa del Llevant i segona aquesta temporada. Una victòria que de segur donarà confiança als homes de Paco López.

També et pot interessar

stats