Primera victòria de l'Atzeneta en la Segona B

El filial del Llevant no ha pogut puntuar a Eivissa, i l'Alcoià i l'Hèrcules han empatat en un duel a la zona alta de la taula.

L'Atzeneta, entrenat per David Albelda, ha aconseguit la primera victòria de la temporada a Paterna
L'Atzeneta, entrenat per David Albelda, ha aconseguit la primera victòria de la temporada a Paterna / Twitter: @valenciacf

Han hagut de passar deu partits perquè l'Atzeneta, equip debutant en la categoria de bronze del futbol espanyol, aconseguisca la primera victòria. I ha sigut fora de casa, contra el València Mestalla, que continua amb només un triomf. L'Alcoià i l'Hèrcules han empatat a zero en un duel entre el segon i el tercer de la classificació de la Segona B, i el Llevant Atlètic, nou cuer, no ha pogut puntuar contra el líder, l'Eivissa.

Primer triomf de l'Atzeneta (2-3)

Precisament contra el seu exequip, i en un camp que coneix molt bé, l'Antonio Puchades de Paterna, David Albelda, tècnic de l'Atzeneta, ha viscut el primer triomf de l’equip en la seua primera temporada en Segona Divisió B. Els d'Albaida abandonen l'última posició de la classificació.

El partit se li ha fet molt costera amunt al València Mestalla quan, en el minut 50, el conjunt visitant s'ha posat 0-2 en el marcador amb un doblet de Cristian Gutiérrez. Fran Navarro ha retallat distàncies en el marcador, en el 62, però un minut després Iosu Villar ha fet l'1-3, que ha arredonit Facundo García poc després.

L’Hèrcules i l’Alcoià empaten en un duel directe (0-0)

L'Hèrcules i l'Alcoià, segon i tercer classificats, respectivament, han empatat a zero al Rico Pérez. Els alacantins mantenen els tres punts d'avantatge sobre els del Collao, però es deixen dos punts respecte del primer classificat.

L'equip de Vicente Parras, amb la ment posada en l'històric duel que els enfrontarà dimecres al Reial Madrid en els setzens de final de la Copa del Rei, han aconseguit un punt fora de casa contra un rival directe que els manté en la zona de promoció d'ascens.

L'Atlètic Llevant no dona la sorpresa (1-0)

El filial granota no ha pogut incomodar el líder invicte de la classificació, l'Eivissa, a Can Misses. L'equip balear s'ha avançat prompte, i ha defés el marcador, que s'ha mantingut inamovible fins al final del partit. L'Atlètic Llevant és el nou cuer de la classificació.

L'Oriola-La Nucia i el Vila-real B-Penya Esportiva, ajornats

El partit entre l'Oriola i La Nucia va ser ajornat en detectar-se alguns positius de Covid-19 en la plantilla de l'equip del Baix Segura. Per la seua part, el partit del filial groguet es jugarà dimecres, perquè el seu rival d'aquest cap de setmana, la Penya Esportiva d'Eivissa, va jugar dissabte un partit de Copa del Rei.

També et pot interessar

stats