Primera derrota del Villarreal en pretemporada

El conjunt groguet s'ha vist superat pel Schalke 04 (1-3) en l'últim partit de l'estada a Àustria.

Santi Cazorla se'n va de dos jugadors del Schalke
Santi Cazorla se'n va de dos jugadors del Schalke / Villarreal CF

El Villarreal no ha pogut sumar la cinquena victòria de la pretemporada ni proclamar-se campió de la Hero Cup, ja que podria haver-la guanyada fins i tot perdent per una diferència d'un gol. La gran novetat ha sigut el debut com a groguet de Zambo Anguissa. El migcampista camerunés ha format parella al centre del camp amb Santi Cazorla durant els primers 45 minuts. Anguissa ha exhibit les seues qualitats físiques i també com a recuperador de balons. Al descans ha sigut substituït pel seu compatriota Karl Toko Ekambi.

Durant els primers minuts de l'encontre, els de Javi Calleja dominaven, encara que sense crear perill ni ocasions i al minut 22, el conjunt alemany s'ha avançat mitjançant Burgstaller per a deixar clar que anaven a ser un dels rivals més corretjosos dels groguets aquest estiu. Minuts després, el Schalke ha donat un altre avís, però Raül Albiol ha estat providencial per a evitar el gol davall pals, després d'una mala eixida d'Andrés Fernández i una errada prèvia de Pau.

Al minut 34 Vicent Iborra ha aconseguit igualar el marcador molt ben assistit pel sempre brillant Santi Cazorla. Però només començar la represa, els groguets s'han vist sorpresos a la contra pel conjunt alemany i Boujellab ha avançat els seus.

L'entrada d'Ekambi al terreny de joc després del descans ha activat l'atac groguet, que ha disposat de clares ocasions del mateix Ekambi i d'Iborra. Però els de Calleja no han estat tan encertats de cara a porteria com en els anteriors partits. A més, a 4 minuts del final, Oczipka ha fet el 3 a 1 definitiu amb un gran llançament de falta. Amb aquest resultat al Saalfelden Arena, el Schalke 04 s'ha proclamat campió de la Hero Cup que han disputat el Villarreal CF, el FC Colonia, el FC Bolonya i el mateix FC Schalke 04.

Aquest dissabte, el Villarreal s'entrenarà per última vegada a Àustria i tornarà a Vila-real. Diumenge i dilluns gaudiran de dies de descans.