El Vila-real B cau en la visita al Mirandés (2-1)

Els de Miguel Álvarez acumulen dues derrotes seguides.

Els jugadors del Vila-real B defensen una acció a baló parat
Els jugadors del Vila-real B defensen una acció a baló parat / LaLiga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
10 de febrer 2023 - 23:14 Actualitzat: 11 de febrer 2023 - 22:00

El Mirandés ha sigut el clar dominador, tot i que el filial groguet ha reviscolat en l'últim tram del partit, quan ja era massa tard per a remuntar el marcador. Els castellans han gaudit de diverses ocasions en la primera part. La més clara, un mà a mà que ha solucionat Gianni quan el gol ja es cantava a Anduva. Per contra, el Vila-real B no ha encertat a llançar cap tret entre els tres pals en aquest primer període. Just abans del descans, un rigorós penal de Gianni ha significat l'un a zero, obra de Raúl García. Un resultat just segons en què s'estava veient al terreny de joc. 

En la segona part el Vila-real B ha eixit amb una altra cara. Un penal per mans ha sigut la millor opció fins a aquell moment, però Sergio Lozano no l'ha aprofitada. El Mirandés s'ha crescut i ha fet el segon. Alex Martín ha marcat de volea en una treta de córrer en el minut 65.

Miguel Álvarez ha introduït canvis i ha millorat la cara de l'equip. En el minut 83, poc després d'eixir, Álex Forés ha rematat dins l'àrea una passada de Millán. El de Real s'ha estrenat com a golejador aquesta temporada, però la diana no ha pogut evitar la segona derrota consecutiva del filial groguet.

També et pot interessar

stats