Les pretemporades de València, Vila-real i Llevant

Els equips valencians de primera divisió continuen dissenyant els seus partits preparatoris.

València, Vila-real i Llevant calfaran motors a partir del mes de juliol.
València, Vila-real i Llevant calfaran motors a partir del mes de juliol.
05 de juny 2018 - 18:20

La temporada 2018-2019 serà llarga, per la qual cosa cal estar a punt. Això ben bé ho saben els equips valencians de la màxima categoria del futbol espanyol, que seguixen tancant les seues pretemporades per tal d’arribar en òptimes condicions a l’inici de les competicions a què han de fer front.

D’una banda, el València CF tornarà al treball el 10 de juliol a la Ciutat Esportiva. Després dels pertinents reconeixements mèdics, la plantilla viatjarà el dia 20 a Ginebra, Suïssa, on començarà la seua estada. Posteriorment, els jugadors de Marcelino García Toral es desplaçaran fins al Regne Unit per a enfrontar-se en partits amistosos l’1 i el 4 d’agost a Leicester i Everton respectivament. El plat fort de la pretemporada es viurà al Mestalla l’11 d’agost, amb el Trofeu Taronja i el Bayer 04 Leverkusen com a rival. 

Per la seua part, el Vila-real CF serà un poc més matiner i començarà a entrenar-se a partir del 9 de juliol. L’equip groguet ja ha confirmat els noms de dos equips als que es mesurarà en pretemporada: el Wolverhampton Wanderers CF i el SV Werder Bremen. El partit contra l’equip anglés es disputarà al Molineux Stadium de Wolverhampton el 4 d’agost. El segon partit de preparació tindrà lloc al Weserstadion de Bremen, Alemanya, l’11 d’agost.

El Llevant UE de Paco López té previst tornar als entrenaments entre el 6 i el 8 de juliol. La pretemporada de l’equip granota tindrà lloc a terres holandeses, on ja té tancats tres enfrontaments. El primer serà el 28 de juliol a l’estadi Sportpark de Elshof VV Wijthmen i tindrà com a protagonista al PEC Zwolle. El següent rival esperarà els dels Orriols un dia després, el 29 de juliol, a l’emblemàtic estadi De Kuip: el Feyenoord, quart classificat de la lliga neerlandesa. Finalment, el Heerenveen tancarà l’estància granota als Països Baixos amb un partit amistós que es disputarà en l’Abe Lenstra Stadium el pròxim 4 d’agost. 

També et pot interessar

stats