El president de l'Ontinyent compareix per a explicar la desaparició de l'equip

Luis Ortiz ha explicat que la crisi econòmica del club és critica des de l'any 2012 quan el deute era d'1,1 milions d'euros.

El president de l\'Ontinyent compareix per a explicar la desaparició de l\'equip
El president de l'Ontinyent compareix per a explicar la desaparició de l'equip

El president de l'Ontinyent CF, Luis Ortiz, ha comparegut hui davant dels mitjans de comunicació per a explicar les raons que han originat la decisió d'anunciar ahir el cessament definitiu de l'activitat esportiva d'una entitat futbolística que aquest dissabte compleix 88 anys.

Ortiz ha explicat que la crisi econòmica del club és critica des de l'any 2012 quan el deute era d'1.100.000 €, tot i que l'any 2017 aquesta quantitat es va reduir a 500.000 €. Tot això semblava solucionat amb l'entrada de l'inversor australià Elite Sports la passada temporada, però aquest grup va deixar l'equip al mes de maig de 2018 amb un deute de 350.000 € segons ha dit el president ontinyentí.

Com que aquesta xifra ha crescut fins a tindre en l'actualitat un deute d'un milió dos-cents mil €, Ortiz ha dit que l'administrador és qui decideix la liquidació de l'entitat.

El president ha comentat que no se sent responsable d'aquesta conjuntura perquè, des que SAME, l'inversor d'aquesta temporada, va deixar de pagar, el club havia d'haver desaparegut ja al mes de gener i els directius han buscat totes les possibles solucions per no arribar a aquest moment.

Ortiz ha afegit, "nosaltres no som els culpables d'aquesta situació, li hem donat a l'Ontinyent 7 anys més de vida".

Després de la seua compareixença, el grup dels socis de l'Ontinyent CF que han donat suport econòmic a l'equip els últims mesos, han emés un comunicat en què expliquen la retirada de l'ajuda econòmica a l'entitat en sentir-se decepcionats perquè no han sigut reals les condicions ni la situació del pressupost que des del club els comunicaren referent a les ajudes econòmiques que estaven pendents de rebre.

Quan ha conegut aquest comunicat, Luis Ortiz ha comentat als mitjans de comunicació que les dades esgrimides en l'escrit no són reals.

Per la seua part, l'afició ha convocat una concentració demà a les 11:30 hores al Clariano. A més, des del club s'ha anunciat que sí que continuarà competint en Primera Regional l'equip juvenil de l'Ontinyent que aquesta jornada s'enfronta al Crevillent.

També et pot interessar

stats