El president de l'Athletic Club, Aitor Elizegi, sobre l'horari de Copa: "LaLiga no ha fet tot el possible"

El president de l'Athletic Club, Aitor Elizegi
El president de l'Athletic Club, Aitor Elizegi

El president de l'Athletic Club, Aitor Elizegi, ha acusat aquest dijous a la Lliga de no haver "fet tot el possible" perquè l'equip bilbaí dispute la volta de semifinals de la Copa del Rei, programada per al 2 de març contra el València a Mestalla, "amb el màxim descans possible".

El club basc no està d'acord a haver de disputar el xoc coper del dia 2, després d'haver jugat contra el FC Barcelona al Camp Nou el diumenge 27 de febrer, quan el València disposa d'un dia i mig més de descans, ja que visita el Mallorca el dissabte 26.

"Una semifinal de Copa mereix el màxim respecte i no s'ha fet tot el possible. Especialment des d'un organisme com LaLiga", ha dit Elizegi en roda de premsa.

"LaLiga ha de treballar per a dir-se professional i a vegades treballa des de l'ocurrència", afegia el president mentre es preguntava el "per què es va programar un partit de Lliga abans que es dispute un partit de Copa" que pot tindre influència en la jornada.

"LaLiga havia d'haver esperat que haguera acabat el partit contra el Madrid de quarts de final. No cap al cap posar els horaris quan falta un rival per classificar-se. Cal comptar amb tots els equips de Copa per a posar la jornada de lliga", matisava.

També et pot interessar

stats