El president de la Federació Espanyola de Futbol atén les inquietuds dels equips valencians de Segona B i Tercera

Luis Rubiales i el Consell Superior d'Esports es reuniran la pròxima setmana i podrien marcar pautes per a reprendre l'activitat

Reunió telemàtica entre el president de la Federació Espanyola de Futbol i els equips valencians de Segona B i Tercera
Reunió telemàtica entre el president de la Federació Espanyola de Futbol i els equips valencians de Segona B i Tercera

El president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, ha participat en la reunió entre la Federació Valenciana i els equips de Segona B i Tercera, on ha atés les inquietuds dels clubs sobre la tornada a l'activitat. Segons els ha informat Rubiales, la setmana que ve té prevista una trobada amb el Consell Superior d'Esports, on es podrien marcar les pautes i els terminis per al futbol no professional. Del resultat de la reunió informarien els presidents territorials entre dimecres i dijous de la setmana vinent.

Pel que fa a la tornada a l'activitat, s'apunta que l'inici dels entrenaments en aquestes categories podria ser quan comencen les sessions en grups del futbol professional, previstes per a l'11 de maig. Respecte a l'acabament de la Lliga, les federacions territorials estan d'acord amb la proposta de la Federació Espanyola de disputar un final exprés amb ascensos i sense descensos, que seria, d'acord amb el que s'ha apuntat, no abans del mes de juliol.

El president de la Federació Valenciana de Futbol, Salvador Gomar, considera difícil poder acabar la Lliga en les condicions actuals, ja que no se sap exactament quan començaran els entrenaments i seria necessari un període d'adaptació per als jugadors. La Federació, a més, descarta que es vagen a disputar partits en el futbol base durant els mesos de juliol i agost. Gomar es mostra d'acord amb la proposta de la Federació Espanyola pel que fa a disputar els play-offs d'ascens durant el mes de juliol, una posició on coincideixen totes les federacions territorials. Seria el Consell Superior d'Esports el que hauria de donar el vistiplau des del punt de vista jurídic.

Pel que fa l'inici de la pròxima temporada en el futbol no professional, no es preveu que siga abans d'octubre.

També et pot interessar

stats