Presentació de la 36 edició del Cotif

En l’acte han estat presents el president de la Diputació, Toni Gaspar i diversos membres del torneig i de l’Ajuntament de l’Alcúdia.

Imatge d’un moment de la presentació
Imatge d’un moment de la presentació / À Punt

El Cotif, torneig internacional de futbol sub-20 que es juga a l’Alcúdia, s’ha presentat aquest matí al palau de la Diputació de València. Es tracta de l’edició número 36 i es disputarà entre els pròxims 28 de juliol i 8 d’agost.

El president del Cotif, Eliseu Gómez, ha destacat en l’acte de presentació que preveu que esta 36 edició serà un èxit en tots els sentits, més encara si tenim en compte que Espanya hi estarà present, tant la selecció masculina com la femenina: “Què pot passar en el Cotif, si tots els anys és un èxit de participació i d’afluència? Què es pot esperar del torneig d’enguany? Jo pense que quasi està tot dit amb estes dos seleccions”.

De fet, les confirmacions dels equips d’Alemanya, de Rússia, de l’Argentina o d’Espanya asseguraran la qualitat d’un torneig referència del futbol base a escala internacional. Però també la participació de combinats nacionals como l’Índia, Bahrain o Kuwait permetran conéixer el nou futbol que es desenvolupa en indrets impensables fa un temps.

El Cotif ha rellançat al llarg de tots aquests anys la marca de València en el món, i s’ha convertit en un autèntic esdeveniment esportiu, social, cultural I turístic. És un torneig avalat per més de tres dècades de futbol sub-20 i pel qual han desfilat jugadors com David Albelda, Sergio Busquets, Andreu Palop, Iker Casillas, Dani Alves o Gaizka Mendieta, quan encara eren promeses.

També et pot interessar

stats