Preocupació màxima en el València pel descens

El club ha ratificat a Rubén Baraja fins al final de temporada

Estadi de Mestalla
Estadi de Mestalla

El València CF s'enfronta aquest diumenge a l'Elx en una altra de les finals que li queden d'ací que s'acabe la temporada. Un xoc en què s'esperen uns 3.000 aficionats valencianistes al Martínez Valero, poc menys de la meitat dels quals estaran en la graderia visitant.

Abans, el club, a través del seu portaveu, Javier Solís, ha mantingut una reunió informal amb la premsa aquest divendres a la ciutat esportiva de Paterna. Solis ha explicat que el club vol tancar files al voltant de l'equip. Volen que tots, afició, premsa, club, etc., remen en la mateixa direcció per tal de salvar l'equip del descens.

Un descens que ha aparegut com la preocupació màxima per al que resta de temporada. Per a evitar-ho, Solís ha dit que el club confia plenament en Rubén Baraja, a qui han ratificat, passe el que passe, fins a final de la Lliga.

Entre altres temes, el portaveu del club també ha dit que aquest dissabte, hi haurà un consell d'administració extraordinari telemàtic en què estaran tant el director esportiu, Miguel Ángel Corona, com el fill del màxim accionista, Kiat Lim, com el mateix Solís.

Sobre el nou estadi de Mestalla, Javier Solís ha dit que el club ha presentat una certificació independent a l'Ajuntament que acredita el compromís del València CF per a complir el conveni. No obstant això, ha dit que des de les institucions no s'aprovarà res de gran importància en les pròximes setmanes, perquè no els interessa fer-se una foto amb el València tan prop de les eleccions.

Sandra Gómez: "El València s'ha de preocupar primer per la situació esportiva"

Sobre aquestes declaracions, la vicealcaldessa de l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha volgut reiterar el seu compromís amb la situació del valencianisme, no obstant això, ha demanat al club que tracte, primer, que el València salve la categoria, que és el que més interessa a l'afició i a la ciutat. "Vull demanar-los que se centren a mantenir el València en Primera Divisió de la mateixa manera que se centren a mantenir vius els negocis de Meriton", ha sentenciat.

També et pot interessar

stats