Poc premi per a l'Elx a El Sadar (1-1)

Amb aquest punt l'Elx ix dels llocs de descens

L'Elx celebra el gol de Fidel Chaves
L'Elx celebra el gol de Fidel Chaves / Efe

L'Elx no ha pogut passar de l'empat a 1 en la visita a Pamplona. Els franjaverds han sigut superiors en bona part de l'encontre, però ha sigut l'Osasuna el primer a fer el gol, gràcies a un penal en el minut 7 de la primera part. L'empat definitiu ha sigut obra de Fidel. D'aquesta manera l'Elx no aconsegueix guanyar des del 3 d'octubre, si bé suma un punt que el trau dels llocs de descens de la classificació.

L'Osasuna ha començat més fort el partit, amb dues ocasions seguides de Kike García i de Budimir. Precisament el jugador croat ha sigut l'autor del primer gol del partit, en el minut 7. Budimir no ha errat el penal que Fidel havia fet a Nacho Vidal.

L'empat no s'ha fet d'esperar. Una gran rematada de Fidel en el minut 19 per a fer l'1 a 1.

Amb aquest resultat s'ha arribat al final d'una entretinguda primera part.

La primera gran oportunitat de la segona part ha sigut favorable a l'Elx i s'ha produït en el minut 55, amb una rematada de Lucas Boyé, que només el pal ha evitat l'1 a 2.

A mesura que han passat els minuts, l'Elx obtenia la possessió del baló i gràcies a aquest domini ha arribat una altra gran oportunitat de Josan amb el cap que el porter de l'Osasuna, Sergio Herrera, ha tret amb una gran intervenció. Era el minut 75.

Els últims minuts del partit han sigut per als locals amb dues arribades de perill a la porteria d'Edgar Badía, però el marcador ja no ha tingut variacions. Repartiment insuficient de punts per als dos equips.