Les possibilitats del mercat del València CF

Lino o Politano són els noms que més sonen per a reforçar l'equip

Així està el mercat del València CF

Una plantilla oberta que es confecciona en un mercat que es mou sigil·losament. Samuel Lino podria convertir-se en blanc-i-negre com a cedit, sense opció de compra. Fa uns mesos el fitxava l'Atlètic de Madrid, que ara li busca una eixida per excés d'extracomunitaris.

Samuel Lino venia de fer una molt bona temporada amb el Gil Vicente, amb 86 partits i 22 gols. Un jugador ràpid, de banda, que pot jugar per l'esquerra o per la dreta. Aquest brasiler de 22 anys compleix els requisits que busca Gattuso pel que fa a extrems.

Un perfil a l'estil de Politano que quadraria més amb els comptes financers del València. Amb Mendes darrere de l'operació, el trencaclosques podria encaixar a l'espera, igual que Samu Castillejo, de poder inscriure'l.

La clau no passa únicament per la possible venda de Guedes. Estan obertes les renovacions de Soler, Gayá i Guillamón. També les possibles eixides de Lato, Jaume i especialment Cillesen que consumeix bona part en el fair play, i que deixarien espai a altres jugadors com Mamardashvili, que s'ha guanyat la porteria i una aplicació de contracte que no s'oficialitza precisament per la falta de diners.

També et pot interessar

stats