Els positius de l'expedició del Fuenlabrada augmenten fins a 18

El Servei de Salut gallec ha confirmat 6 nous diagnosticats.

Els jugadors del Fuenlabrada continuen confinats a l'hotel de la Corunya
Els jugadors del Fuenlabrada continuen confinats a l'hotel de la Corunya / Cabalar (Efe)

Augmenten fins a 18 els infectats de l'expedició del Club de Futbol Fuenlabrada, que la setmana passada hauria d'haver jugat l'última jornada de la Segona Divisió de futbol. Així, el Servei Gallec de Salut (Sergas) ha confirmat 6 nous casos, que se sumen als 12 que ja estaven diagnosticats.

Dijous passat el club de futbol ja havia anunciat pel seu compte diversos positius entre la plantilla, sense esperar les autoritats sanitàries autonòmiques. Així, unes quatre hores abans de conéixer-se els resultats de les proves del Sergas, el Fuenlabrada havia fet públics cinc nous contagis per Covid-19 i un que estaria pendent d'aclarir.

La conducta del club de futbol va fer que la Xunta emetera un comunicat a última hora de la vesprada de dijous en el qual carregava contra LaLiga i el Club de Futbol Fuenlabrada pels incompliments de manera "reiterada" de la normativa sanitària i lamentava que "reincidisquen" en la realització de tests de Covid-19 sense posar-ho en coneixement de la Conselleria de Sanitat gallega, cosa que suposa un incompliment de la normativa vigent.

A hores d'ara, l'equip madrileny segueix confinat en un hotel de la Corunya i, inclús, a un dels jugadors el van portar a un centre hospitalari per haver-se trobat indispost durant la quarantena.

També et pot interessar

stats