Dos positius de coronavirus en el València CF

L'equip anuncia que dos components han donat positiu després de les proves que es van realitzar ahir a la plantilla i el cos tècnic.

Dos positius de coronavirus en el València CF
Dos positius de coronavirus en el València CF

Segons ha anunciat en un comunicat el València CF, hi ha hagut dos positius en les proves PCR i serològiques que es van realitzar dilluns per a detectar la Covid-19 en la primera plantilla, el cos tècnic i l'entorn de l'equip.

En el comunicat el València no dona cap nom ni assenyala si es tracta d'un jugador o d'algun altre membre de la plantilla, però sí que destaca que els afectats estan ja aïllats als seus domicilis.

L'entitat de Mestalla anuncia, a més, que s'ha traslladat ja la informació dels dos positius a la Lliga i a les autoritats sanitàries seguint els protocols dissenyats per la Lliga Nacional de Futbol Professional.

Aquests dos casos s'uneixen als anunciats en les últimes setmanes per altres equips de la Lliga Santander com el Reial Madrid, el Sevilla o l'Atlètic de Madrid; o el CF Fuenlabrada, l'Almeria i el Saragossa, de la Lliga SmartBank.

El València ja va estar afectat el mes de març pel virus, quan va assenyalar que tenia cinc casos positius, dies després d'haver rebut l’Atalanta italià en la tornada de huitens de la Lliga de Campions.

També et pot interessar