La porteria del València CF, a debat

Diumenge contra el Reial Madrid, Javi Gracia ha de decidir si continua confiant en Jaume o si li dona la titularitat a Jasper Cillessen.

VÍDEO | La porteria del València CF, a debat

La porteria del València podria canviar de propietari en el partit de diumenge contra el Reial Madrid a Mestalla (21:00 h). Jaume Doménech, un dels capitans de l’equip, ha jugat fins ara tots el minuts possibles en els 8 partits de Lliga i és el porter que més parades fa de la competició (29). Tot i això és el tercer porter que més gols encaixa, amb 13, i l’errada de l’últim partit contra el Getafe ha tornat a despertar el debat a la porteria de Mestalla.

De fet, aquest dijous Javi Gracia ha provat en el teòric equip titular Jasper Cillessen, lesionat en pretemporada però titular indiscutible amb la selecció neerlandesa, i que espera tindre els primers minuts de la temporada contra el Reial Madrid.

Les altres novetats en l’onze de diumenge podrien ser l’entrada d’Uros Racic com a migcentre, ja que Daniel Wass ocuparia el lateral dret per la sanció de Correia i el retorn a la titularitat de Gonçalo Guedes com a segon punta en detriment de Kang-in Lee, després de no haver tingut cap minut en l’últim partit de lliga contra el Getafe.

També et pot interessar

stats