El Vila-real B es deixa remuntar a Ponferrada

Els de Miguel Álvarez s'han vist superats pel conjunt lleonés, que ix de les posicions de descens

El Vila-real B no ha pogut puntuar al camp de la Ponferradina, equip que estava en posicions de descens a Primera RFEF, després de deixar-se remuntar el 0-1 amb què se n'havien anat al descans.

Els de Miguel Álvarez arribaven amb les baixes de jugadors importants com Jörgensen o Arana, que ara competiran en el primer equip; però també de Goujón, Carreira i Carlo Adriano, per lesió o per sanció.

L'equip groguet ha començat el partit dominant amb ocasions per part, sobretot, de Haissem Hasan, el més insistent, amb internades des de la banda dreta.

Però el gol no ha arribat fins a l'últim minut de la primera part. Sergio Lozano s'ha avançat a un rebot dins de l'àrea per a xutar ras i fer el primer davant de la estirada del porter, que no ha pogut evitar-lo pel bot que ha pegat la pilota.

El 0-1 era prou mèrit per al conjunt de la Plana, però l'equip lleonés, que s'hauria mantingut una setmana més en posicions de descens, ha sabut reaccionar i, amb un gran segona part, ha pogut remuntar el marcador.

El primer gol ha arribat en el minut 57, gràcies a un ràpid contracolp de Derik Lacerda que ha vist el desmarcatge d'Hugo Vallejo i ha marcat a l'eixida del porter.

El segon s'ha fet esperar més. A l'expulsió de Pacheco per doble targeta groga en una falta a pocs metres de la frontal, li ha seguit la rematada, doblement revisada per fora de joc i mans, de José María Amo, que finalment ha pujat al marcador.