L'equip granota ha rescatat un punt contra la Ponferradina i encadena ja dènou jornades sense perdre

Róber Pier i Rubén Vezo, en una acció del partit
Róber Pier i Rubén Vezo, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
17 de febrer 2023 - 18:51 Actualitzat: 18 de febrer 2023 - 22:01

El Llevant ha sumat un punt meritori en la visita a la Ponferradina (0-0), en un partit que s'ha complicat en la segona part. L'equip granota s'ha quedat amb deu jugadors després que Vezo se'n retirara per problemes musculars quan ja s'havien esgotat els canvis.

El joc en la primera part ha sigut molt travat, amb interrupcions constants i amb poques ocasions de gol. El Llevant tenia la pilota davant d'un equip local que es trobava més còmode defensant i que esperava la seua oportunitat a la contra. I, com no podia ser d'una altra manera, s'ha arribat al descans amb empat sense gols.

En la represa, l'equip local ha estirat les línies i ha començat a posar en problemes la porteria defensada per Dani Cárdenas. A més, la lesió de Vezo, que no ha pogut seguir per problemes físics, ha complicat encara més la situació per als granotes. Tanmateix, els de Calleja han resistit amb deu per a encadenar la denovena jornada sense perdre.

El Llevant es manté a dos punts del líder, Las Palmas, però podria perdre el segon lloc en favor de l'Alabés. Si els bascos guanyen aquest diumenge l'Eivissa, l'equip de Javi Calleja caurà de la zona d'ascens directe a Primera.