La política d'austeritat continuarà marcant el mercat del València CF

Només hi haurà reforços amb els diners de les eixides

S'acosta un mercat de mínims en el València CF

Que Baraja renova amb el València ja és una realitat. A falta de la signatura del nou contracte, el València ja pensa en què fer en el mercat d'estiu.

Lluny queden els temps en què Peter Lim arribava a València per a portar de la seua mà el fitxatge més car de la història del club. Dels 40 milions d'euros que es pagaren per Guedes fa 6 anys s'ha passat a una inversió zero en el mercat de fitxatges.

L'orde de Singapur és clara: només hi haurà reforços amb els diners de les eixides.  

Però pocs diners, això sí, perquè Peter Lim només autoritza a gastar el cost de la fitxa del jugador que se'n vaja.

És a dir, que si Meriton ven, per exemple, a Mamardashvili per 40 milions, Corona només tindrà per fitxar uns 2 milions d'euros, que és el que cobra el porter georgià.

Les eixides de Gabriel Paulista i Koba en hivern han permés tindre marge per a renovar a Baraja i fitxar a Dimitrievski. Però l'aixeta de Peter està tancada.

Que el valencianisme no espere fitxatges milionaris d'última hora com els que va fer Meriton amb Negredo (28 milions), Rodrigo (30 milions) o Garay (24 milions). Perquè ara, la política d'inversió zero de Singapur, obliga a un nou mercat de mínims i a reforços low cost en el València.

També et pot interessar

stats