La policia deté sis seguidors del Celtic per incidents nocturns a València

Glasgow alerta que 8.000 seguidors podrien desplaçar-se sense entrada a la ciutat.

La policia deté sis seguidors del Celtic per incidents nocturns a València

La Policia Nacional ha detingut sis seguidors de Celtic de Glasgow a València després de protagonitzar diversos incidents en la nit de dimecres a la zona de la plaça de Cànovas.

El portaveu del cos policial, Manuel Castilla, ha explicat a Les Notícies del Matí que els agents van intervindre perquè els joves estaven llançant objectes, gots i pedres contra els vehicles i també van ferir amb una botella un vianant.

La Policia Nacional ha desplegat un ampli dispositiu davant l'afluència d'aficionats que han vingut a veure el partit contra el Valencia, dels setzens de final de l'Europa League, que se celebra aquesta nit a Mestalla. 

La policia estima que han vingut 2.500 seguidors amb entrada i s'ha preparat davant la possibilitat que 8.000 més puguen fer-ho sense entrada, com han alertat des de Glasgow. No sabem si van a vindre, quan arriben, ni on estan si ja ho han fet", explica Castilla, que recomana als aficionats escocesos que no viatgen a València si no tenen entrada ni reserva per a allotjar-se.

També et pot interessar