Polèmica per la nova samarreta de porter de la selecció: idèntica a la d'altres equips

Adidas ha decidit utilitzar el mateix disseny que el d'altres indumentàries de porters d'altres equips

Unai Simón amb la samarreta de porter de la selecció
Unai Simón amb la samarreta de porter de la selecció i les samarretes de Chicago Fire, Alemanya i la Kings League

Polèmica pel disseny de la nova samarreta de porter de la selecció espanyola de futbol. El combinat va donar a conéixer aquest dilluns les equipacions amb què jugaran els pròxims compromisos internacionals i l'Eurocopa d'Alemanya que es disputarà a l'estiu.

Així, les xarxes socials de la selecció van publicar unes fotos d'Unai Simón, David Raya i Álex Remiro posant amb la nova samarreta. Una indumentària negra que té un triangle de color roig que baixa des del muscle esquerre fins al maluc. Un disseny d'Adidas que ha decidit reciclar després que ja l'haja utilitzat en altres equips.

Concretament, una de les samarretes de porter de l'equip Chicago Fire de la lliga americana de futbol també té la mateixa forma. Una peça que el conjunt té a la venda en el seu web a un preu de 119,99 dòlars.

Però el tema va més enllà. La mateixa pàgina web d'Adidas també té a la venda una samarreta idèntica, amb l'escut de la selecció alemanya de futbol, i que comercialitza a 110 euros.

També s'ha fet viral que el mateix disseny s'ha vist en una samarreta de porter de la Kings League, concretament en l'equip de Porcinos o Jijantes.

També et pot interessar

stats