Polèmica en el derbi castellonenc de Primera RFEF

El Vila-real B no ha posat entrades a la venda i només ha cedit 75 invitacions al Castelló, que les ha refusades

Collado i Cubilals celebren un gol
Collado i Cubillas celebren un gol / À Punt Esports

Aquest dimarts es juga un dels partits més esperats de la nova Primera RFEF a la província de Castelló, el derbi entre el Vila-real B i el Castelló, que es va haver d'ajornar per casos positius de covid-19 en l'equip del Castàlia.

La tria de l'horari, un dimarts a les cinc de la vesprada, ja no va agradar gens a l'afició orelluda, que sospitava que el Vila-real volia limitar el nombre de seguidors del Castelló al Miniestadi. Però la indignació ha crescut en fer-se oficial que el club presidit per Fernando Roig ha decidit no posar cap entrada a la venda. Això sí, el Vila-real va oferir 75 invitacions als alb-i-negres.

Però el Castelló ha refusat aquestes invitacions com a resposta a la decisió de l'equip local de no permetre la venda d'entrades per al partit, i que, per tant, es disputarà sense afició orelluda.

La Federació de Penyes del Castelló ha acusat el Vila-real d'intentar "boicotejar l'assistència d'aficionats rivals" i demana respecte al club i als seguidors. Al seu parer, aquesta decisió ofereix un "tracte discriminatori" per l'horari i per la política d'entrades i convida el Vila-real a reflexioar sobre "la postura dantesca" que evitarà la presència de gent al Miniestadi.

En el partit hi ha en joc el lideratge del grup segon de Primera RFEF, ja que si els groguets guanyen superaran l'Albacete. El Castelló, que fa un mes que no competeix, després que s'ajornara el derbi contra l'Alcoià de dissabte per la covid-19, necessita la victòria per a tornar als llocs de play-off a Segona.

També et pot interessar

stats