Ple de victòries per als equips valencians en la Copa del Rei

El Castelló i l'Ontinyent passen a la segona ronda.

Jugadors de l'Ontinyent celebren un dels gols
Jugadors de l'Ontinyent celebren un dels gols / IB3

Hui s’ha disputat la primera ronda de la Copa del Rei de futbol en què han participat dos equips valencians: l’Ontinyent i el Castelló.

El conjunt valldalbaidí ha resolt el compromís amb solvència en golejar el Poblense amb un marcador d’1-4. Els de Miquel Àngel Mullor no han donat cap opció a l’equip illenc, que en el minut 54 ja perdia 0-3 amb un hat-trick de David Torres. Els blaugrana han retallat les distàncies en el minut 58 amb un gol del central Jaume Calonge González. El quart i definitiu gol de l’Ontinyent ha sigut obra de José Antonio Soler en el minut 90.

El Castelló s’ha enfrontat a Castàlia al líder del grup 3 de Segona B, el Conquense. Els orelluts ha superat l'eliminatòria per un ajustat 1-0. El gol ha arribat ja en la segona part, en el minut 61, obra d'Hicham Khaloua. El porter del conjunt castellonenc, Álvaro Campos, ha salvat l’empat a les acaballes del partit.

Els dos equips passen a la següent ronda, ja que aquesta primera es jugava a partit únic. L’Ontinyent tindrà com a rival el Jaén, mentre que el Castelló jugarà contra el Calahorra.

En la pròxima ronda de la Copa del Rei ja entraran en joc equips de Segona Divisió, entre ells l’Elx, que s’enfrontarà al Granada el 13 de setembre al Martínez Valero.