La plantilla del València dona negatiu en Covid-19 després del positiu de l'Alabés

Els futbolistes s'han sotmés a Paterna al test d'antígens abans d'exercitar-se. Gayà també ha passat un reconeixement mèdic.

Entrenament del València Club de Futbol. Foto:@valenciacf.
Entrenament del València Club de Futbol. Foto:@valenciacf.

El jugador de l'Alabés Manu García ha donat positiu hui en coronavirus i la preocupació s'ha estés en el València. El futbolista basc jugà 35 minuts contra els de Javi Gracia i evidentment existia preocupació al si valencianista. La plantilla estava citada a les 17:30 hores per a entrenar-se, però abans havien de pasar un test d'antígens, que en pocs minuts reflecteix el resultat. El resultat ha sigut negatiu per a tota la plantilla, que després s'ha exercitat sense problemes a la gespa de Paterna. Maxi ha sigut una de les novetats de la sessió, que s'ha entrenat amb el grup després de la lesió.

A Paterna també ha estat José Luis Gayà. El capità ha passat el test, i també un reconeixement mèdic per saber l'abast de la lesió que es va fer ahir contra l'Alabés. El de Pedreguer haurà de sotmetre's demà a una ressonància per saber l'abast exacte d'aquesta lesió, i dictaminar si finalment hi ha o no un trencament muscular que el deixaria allunyat dels terrenys de joc unes setmanes.

També et pot interessar

stats