Planagumà vol aportar evolució, compromís i treball en l'Hèrcules

Lluís Planagumà pretén que hi haja una evolució en l'Hèrcules. El tècnic català ha dit en la seua primera compareixença que té les solucions per a aportar el creixement que l'equip necessita.

El nou tècnic de l'Hèrcules, en l'acte de presentació
El nou tècnic de l'Hèrcules, en l'acte de presentació

Lluís Planagumà ha avançat el que vol com a nou entrenador de l'Hèrcules. La idea del tècnic català és fer un equip competitiu, i aconseguir una plantilla compromesa.

Planagumà és l'aposta de l'Hèrcules per a la pròxima temporada. Un tècnic jove, però amb una dilatada experiència, que ha estat entre altres equips en els filials del Vila-real i l'Espanyol. En l'acte de presentació, Planagumà ha afirmat que vol que hi ha haja una evolució en l'Hèrcules i que té les solucions que requereix el club. Ha acceptat l'oferta de l'entitat abans que altres de superiors quantitats i ha assenyalat que l'Hèrcules té un gran potencial per a fer grans passos. Segons ell, el club necessita unió, treball i valorar els xicotets detalls que poden fer que l'entitat estiga on tots volen.

L'entrenador és un gran coneixedor de la Segona Divisió B , sobretot del grup III. Planagumà ha explicat que en la lliga l'Hèrcules ha de ser un conjunt aguerrit, exigent i que sàpiga trobar alternatives i aprofitar la versatilitat.

Ara ja treballa amb la direcció esportiva per a buscar els perfils idonis que poden formar part del planter per a la pròxima temporada. Considera que ja hi una base de futbolistes contrastats i que parlarà amb tots ells. Planagumà ha aportat el concepte d'"una nova energia" tant per als jugadors com per l'afició. Perquè, segons ell, l'afició de l'Hèrcules és un factor determinant, i pot ser un element decisiu per esdevindre un fortí al Rico Pérez

Planagumà reitera que el club busca jugadors compromesos i que s'adapten al projecte.

"Ara necessitem un jugador que vulga vindre, que vulga estar, que vulga aconseguir els mateixos objectius que el club té i que tinga eixe compromís, de guanyar partits, ser exigent i una idea clara a la qual agafar-se quan les coses no vagen tan bé -ha afegit".

El tècnic català ha afegit que s'incorporaran a la plantilla els millors i això significa els més destacats per a competir en la Segona B. Treballaran per augmentar la capacitat golejadora, un aspecte que no solament pot aportar un bon davanter, cal la referència d 'una segona línia que marque gols. Segons Planagumà, l'equip hauria de marcar entorn dels 60 gols en la lliga.

També et pot interessar

stats