La plaga de lesions, el gran drama del València

10 dels 22 jugadors de l'equip ja han passat per la infermeria

Així està la plaga de lesions del Vàlència

Baraja havia donat aquest dimarts el dia de descans als seus jugadors; no obstant això, hem vist molt de moviment a la Ciutat Esportiva de Paterna.

Fins a mitja dotzena de jugadors lesionats i tocats s'han acostat per a recuperar-se dels seus problemes físics. Entre ells, Diakhaby. El francés ha acudit a Paterna (Horta Nord) amb crosses i s'espera que en les pròximes hores, i després de passar per l'hospital, es puga conéixer l'abast de la lesió.

Aquest és l'últim capítol d'un malson que sembla no tindre fi: la plaga de lesions del València.

Huit jornades després de començar la temporada, el problema de la plantilla curta s'ha convertit en un drama. Dels 22 jugadors del primer equip, 10 ja han passat per la infermeria en menys de dos mesos.

La rereguarda és la línia més castigada, amb set dels huit defenses caiguts en combat. Només Cenk s'ha salvat de moment.

Si no comptem els porters, ja hi ha més jugadors de camp que s'han lesionat que els que estan sans i estalvis. De fet, Baraja podria confeccionar un equip de garanties només amb les baixes d'aquest inici de temporada

Les causes del cúmul de lesions són variades: des de la pretemporada irregular dels fitxatges d'última hora com Canós o Iaremtxuk; la sobrecàrrega de minuts per falta de rotacions com en el cas de Gayà o Thierry o simplement a la mala sort com la malaltia sobtada de Jesús Vázquez. Lesions i més lesions en una epidèmia que sembla no tindre fi. Una plaga interminable que posa més complicat l'objectiu de la salvació per al València de Baraja.

També et pot interessar

stats