Els pitjors números de Paco López

Encara no ha guanyat cap partit en les primeres set jornades de Lliga

L'entrenador del Llevant, Paco López
L'entrenador del Llevant, Paco López / Twitter: @levanteud

La situació del Llevant comença a ser preocupant. Amb les primeres set jornades de Lliga disputades, l'equip granota encara no ha aconseguit guanyar i ha mostrat una imatge prou decebedora respecte al joc d'altres temporades. Quatre punts en quatre empats contra Cadis, Reial Madrid, Rayo i Elx són el balanç de partits d'enguany.

A més, l'equip ja iguala la pitjor ratxa de partits sense guanyar en Primera Divisió de la seua història. Des del 10 d'abril, quan va véncer l'Eibar per 0-1, ja encadena 15 seguits sense tastar la victòria, exactament la mateixa mala ratxa de partits que portava el predecessor de Paco López, Juan Ramón López Muñiz, quan el van acomiadar el març de 2018.

Per a l'actual entrenador granota, que comença des de l'inici la quarta temporada amb l'equip, també són els pitjors números, tot i que no és la pitjor posició a aquestes altures de campionat des que es va fer càrrec de l'equip el 2018.

De fet, la temporada passada, el de Silla arribava a la setena jornada en la dihuitena posició. No obstant això, tenia cinc punts, amb un partit guanyat a l'Osasuna en la jornada 3 i una sensació que convidava a l'esperança, com així va ser. El Llevant només va perdre 2 partits dels 16 següents. A la fi, l'equip granota va finalitzar la temporada en una còmoda posició 14.

La temporada anterior, la 19-20, va ser la millor de Paco López al capdavant de l'equip. El conjunt granota sumava 8 punts en els primers 7 partits amb dues victòries contra el Vila-real i el Valladolid i consolidat en la part mitjana de la classificació. Eixe any, el Llevant va finalitzar la temporada dotzé on s'havia mantingut des de la jornada 31 d'aquella lliga.

La primera temporada completa de Paco López es va iniciar també amb dues victòries contra Betis i Alabés; i un empat, contra el València, en les primeres set jornades. Set punts que, tot i això, mantenien l'equip en la dissetena posició, la mateixa en què es troba actualment. Eixa lliga el conjunt granota va patir, però finalment es va aconseguir salvar i va finalitzar en la posició número 15.

També et pot interessar

stats