Piqué anuncia que no jugarà més en la selecció espanyola

El central Gerard Piqué deixa la selecció espanyola de futbol. L'anunci l'ha fet aquest dissabte en una roda de premsa.

Gerard Piqué ha anunciat que deixa la selecció en la roda de premsa prèvia a la Supercopa d'Espanya.
Gerard Piqué ha anunciat que deixa la selecció en la roda de premsa prèvia a la Supercopa d'Espanya.

El defensa Gerard Piqué ha anunciat aquest dissabte que no jugarà més en la selecció espanyola de futbol. Piqué va jugar els últims minuts com a internacional en el Mundial de Rússia, i hui ha afirmat que li va comunicar la decisió al seleccionador, Luis Enrique, fa un parell de setmanes: “Vaig parlar amb ell i li vaig dir que la decisió estava presa, meditada. Va ser una etapa bonica en la qual vaig guanyar eurocopes i mundials, però em centraré en el Barça. Com més anys em queden en el Barça, millor”.

A pesar que Luis Enrique va intentar convéncer el central perquè continuara, Piqué s'ha mostrat ferm i no ha fet marxa arrere. L'anunci l'ha fet durant la roda de premsa prèvia a la Supercopa d'Espanya que disputaran demà a Tànger el FC Barcelona i el Sevilla.

Gerard Piqué deixa la selecció després de disputar 102 partits i marcar 5 gols, i havent aconseguit ser campió del món i d'Europa. La polèmica ha acompanyat el futbolista durant les últimes temporades, i l’han xiulat en molts estadis on ha jugat amb la selecció.

També et pot interessar

stats