Peter Lim continua els seus negocis, sense avançar en l'estadi

Els negocis de Peter Lim

Mentre les obres de l'estadi continuen paralitzades, el màxim accionista del València, Peter Lim, no para de fer negocis des de Singapur. L'últim, una plataforma digital esportiva que inaugura aquest dijous colze amb colze amb Cristiano Ronaldo. 

Una amistat que ha portat l'estrela portuguesa fins aquell país asiàtic des que Lim comprara els seus drets d'imatge. El nexe d'unió és el superagent de jugadors Jorge Mendes. L'home de confiança que li va obrir les portes del Mestalla.

El magnat asiàtic gestiona un imperi de tres mil milions de dòlars. Una fortuna que oscil·la entre les mil primeres del planeta, segons la llista Forbes, ampliada durant la pandèmia pels seus negocis de salut.

El 2014 Lim feia doblement realitat el seu somni. Comprava el València i el Salford City, un modest club de Manchester amb altres vells coneguts: Gary Neville i David Beckham, amb qui celebrava a Sevilla la Copa del Rei guanyada pel València. L'aliança amb el príncep de Johor, en canvi, no va quallar. Però Peter i els seus amics no tenen la intenció de deixar de fer negocis en el món del futbol. 

També et pot interessar

stats