Pereira ja és el tercer entrenador del Llevant que menys ha durat

L'exentrenador del Llevant, Javier Pereira
L'exentrenador del Llevant, Javier Pereira

El pacense Javier Pereira, destituït aquest dilluns després de set partits dirigits al Llevant, s'ha convertit en el tercer entrenador que menys temps ha estat en la història de l'equip valencià en Primera Divisió.

A Pereira el nomenaren tècnic del Llevant en substitució de Paco López el 7 d'octubre i nou dies després va debutar contra el Getafe, amb un empat a zero al Ciutat de València.

Després de sumar dos empats més i quatre derrotes, el president del Llevant, Quico Catalán, ha anunciat l'eixida de Pereira, amb contracte fins a final de temporada, i de la direcció esportiva formada per Manolo Salvador, David Navarro i Manu Fajardo.

Amb únicament set partits dirigits, Pereira només supera José Luis Oltra i José Ángel Moreno, amb quatre i sis partits dirigits al capdavant de l'equip valencià.

Oltra va estar en la banqueta del Llevant en Primera en les últimes quatre jornades del curs 2004-05 i Moreno, en les sis últimes de la temporada 2007-08 i en les dues ocasions l'equip va baixar a Segona Divisió.

També et pot interessar

stats