Pereira no desperta el Llevant (5-3)

L'equip granota ha perdut a Sevilla i encadena ja díhuit jornades sense guanyar en Lliga

Els jugadors del Sevilla celebren un gol davant la lamentació d'Aitor
Els jugadors del Sevilla celebren un gol davant la lamentació d'Aitor / José Manuel Vidal (Efe)

El Sánchez Pizjuán no era la plaça més fàcil per a la reacció, però el ben cert és que s'esperava un Llevant més competitiu i amb una altra imatge. L'equip de Javier Pereira ha donat massa facilitats a un Sevilla ple de suplents, que ha guanyat 5-3 sense a penes esforçar-se. Els granotes encadenen el dihuité partit sense guanyar en la Lliga i cauen fins al penúltim lloc de la classificació.

Un Llevant molt tou s'ha vist dos gols avall en l'equador de la primera part. Óliver Torres i Rafa Mir han plasmat la superioritat local en els primers minuts de joc davant un equip inofensiu. El resultat ha relaxat els andalusos i això ho aprofitat Morales per a retallar distàncies i donar vida als granotes. Però només cinc minuts després, Diego Carlos ha marcat el 3-1, resultat amb què s'ha arribat al descans.

En els primers instants de la represa, com havia passat en l'inici del duel, Munir ha aconseguit un altre gol per al Sevilla, que semblava sentenciar l'assumpte. I quan menys s'esperava, el Llevant ha renascut i, amb dos gols en sis minuts, obra de Morales i Melero, ha tornat a creure en el miracle. Però la fe ha durat a penes tres minuts, temps en què els andalusos han fet el cinqué i definitiu mitjançant Fernando.

Tot i el marcador, la realitat és que el Sevilla s'ha mostrat molt superior i que quan ho ha necessitat ha posat una marxa més per a assegurar el triomf davant un Llevant encara molt tendre, que només ha fet sis faltes en tot el partit. El canvi en la banqueta no ha tingut efecte i si el Getafe guanya dilluns el Celta, l'equip de Pereira serà cuer de Primera. I dijous espera l'Atlètic de Madrid al Ciutat de València.