Pere Milla salva l'Elx al minut 92

Els de Pacheta empaten 1-1 amb l'Osca al Martínez Valero

L'equip de Pachet ha sigut l'amo del baló durant la primera part
L'equip de Pachet ha sigut l'amo del baló durant la primera part / Liga SmartBank

L'Elx ha empatat a un amb l'Osca al Martínez Valero gràcies a un gol de Pere Milla al minut 92. Un gol que val el seu pes en or perquè evita el que hauria sigut una derrota decebedora i perquè, a més a més, és una execució esplèndida d'una gran passada. Era el minut 92 i ja tot semblava perdut per als de Pacheta quan Verdú llança a l'àrea un baló precís que Milla engalta i col·loca a la xarxa d’Álvaro. Res no ha pogut fer el porter de l'Osca perquè l'esfèric anava ajustat al pal dret. El lleidatà, fitxatge de temporada procedent de l'Eibar, ha mostrat la seua classe alhora que ha salvat el seu equip a les acaballes del partit. Apurant el temps de descompte, perquè l'àrbitre havia concedit tres minuts més sobre el temps reglamentari.

L'Elx es troba huité en la classificació, amb 32 punts, els mateixos que el seté, el Numància, que té un partit menys. L'Osca, d'altra banda, ascendeix al tercer lloc i continua en la seua lluita per l'ascens. A la fi, el repartiment de punts val per als dos equips, tot i que els franjaverds volien guanyar aquest partit per a continuar pujant en la classificació o, com més modestament sol repetir Pacheta, amb la intenció de no llançar les campanes al vol, per a assegurar com més prompte millor la permanència en Segona Divisió.

Els locals han fet una bona primera part, en què han controlat el baló i, fins i tot, han tingut algunes ocasions clares de Yacine i Nino. També ha estat molt bé Fidel, sempre amb criteri en els centres. L'Osca ha semblat un equip desconegut durant la primera part perquè és un conjunt al qual li agrada tocar i no perdre mai el control de la pilota.

En la segona part l'equip de Pacheta ha anat perdent el control del partit i també la força física. Així ha arribat el gol de l'Osca al minut 54. Un rebuig de la defensa local ha fet que el baló quedara a l'àrea i que Mikel Rico l'enganxara per a batre Badía en un tir precís i ben col·locat.

Pacheta, conscient del cansament del seu equip, ha fet dos canvis. Al 63 ha donat entrada a Josan per Fidel i al 79 a Mfulu per Folch. Poc a poc, i un poc a la desesperada, l'Elx ha tornat a arribar a l'àrea contrària. L'esforç de l'equip i la seua confiança a marcar, almenys un gol, ha donat fruits i l'Elx comença l'any sense perdre l'ànim amb què va acabar el 2019. I és que, tot i faltar la victòria, un empat contra un equip fort, com ara l'Osca, no és poca cosa.

També et pot interessar

stats