Pere Milla porta l'Elx a la tercera ronda de Copa

Els de Pacheta s'imposen 1 a 2 a Iecla

El camp de la Constitució, ple per a rebre l'Elx
El camp de la Constitució, ple per a rebre l'Elx / @Yeclano_dptvo

De nou el davanter català ha estat determinant en el resultat de l'Elx en anotar el gol de la victòria en la segona ronda de Copa en el camp de La Constitución de Iecla. De la mateixa manera que fa huit dies Milla empatava sobre la botzina en els minuts de descompte davant l'Osca en Lliga i al Martínez Valero, en aquesta ocasió ha estat en el camp del Ieclà, on els de Pacheta ha patit de valent per aconseguir passar a la següent ronda.

Els il·licitans, que han estat acompanyats per més de 500 aficionats en un camp absolutament ple, s'han avançat per obra de Mourad, de remat de cap a passada de Manu Sánchez, en la primera part. El jugador, que habitualment juga en el filial de Tercera, està aprofitant les oportunitats que Pacheta li dona en els partits de Copa.

En el segon acte els murcians han empatat amb gol d'Alayeto i han apretat de valent l'Elx espentats per la seua fidel i sorollosa afició. A la fi, Pacheta ha hagut de treure l'artilleria pesant –Nino i Yacine– per a contrarestar la pressió del Ieclà. Així, el 78, Milla desequilibrava el marcador marcant a plaer després d'una gran jugada de Gonzalo Villar i Nino.

També et pot interessar

stats