Pendents de la confirmació de l'eixida de Rodrigo a l'Atlètic de Madrid

Sense ser oficial, es dona per fet el traspàs del davanter al club madrileny per 60 milions d'euros.

VÍDEO | Pendents de la confirmació de l\'eixida de Rodrigo a l\'Atlètic de Madrid

El valencianisme conté la respiració a l'espera que es confirme el que molts mitjans han donat per fet en les últimes hores: l'eixida de Rodrigo Moreno cap a l'Atlètic de Madrid per 60 milions d'euros. Aquest matí han saltat totes les alarmes en filtrar-se les primeres informacions i en el moment en què Rodrigo no s'ha entrenat amb els seus companys en la sessió matinal a la ciutat esportiva de Paterna. Més encara, quan s'ha vist de bon matí el director general, Mateu Alemany, a les instal·lacions esportives. Alemany, a més a més, quan li han preguntat els periodistes per la situació de l'hispanobrasiler ha deixat caure, amb un somriure un "sabreu coses". 

Però l'únic que s'ha sabut del cert ha sigut només el que deien els mitjans, que l'operació estava feta i que, fins i tot, Rodrigo ja estava a Madrid per a passar les proves mèdiques. Però res d'això de manera oficial. Poques hores després, Mateu Alemany ha afegit confusió a l'assumpte en negar categòricament a preguntes dels mitjans que hi haguera una operació en marxa i que Rodrigo no s'ha entrenat "per qüestions internes".

No per esperada, l'eixida de Rodrigo, si arriba a produir-se, serà menys roïna. El valencianisme, amb el cor encollit, mira com, a falta que es confirme, és molt probable que se'n vaja un dels seus referents, quan falten només quatre dies per a començar la Lliga. El dia dos de setembre s'acaba el termini per a buscar-li un substitut en el mercat de fitxatges.

També et pot interessar

stats