Els penals mantenen viu el València en la Copa

Amb empat a 0, l'eliminatòria ha arribat als penals, on Jaume Domenech, amb dues parades, ha sigut decisiu.

Ferran, en una de les jugades del partit
Ferran, en una de les jugades del partit / Efe.

El València s'ha classificat per a jugar els quarts de final després de superar en els penals a la Cultura Lleonesa. El partit i la pròrroga han finalitzat sense gols i, en la tanda de penals, Jaume ha parat els dos primers llançaments locals. Per part del València han marcat Coquelin, Soler, Maxi Gómez i Parejo.

La Cultural Lleonesa ha avisat al principi de l'encontre amb un centre xut que s'ha estavellat en el travesser de Jaume, però el València ha sigut el gran dominador dels primers quaranta-cinc minuts.

Gameiro era qui més amenaçava al porter local, Giffard, i dels peus del francés han eixit les millors oportunitats. La més clara, en el minut 43, amb una rematada complicada en carrera entre dos defensors. El baló ha eixit per dalt. Tot seguit, gràcies a la insistència de Gameiro, l'ha tinguda Correia, amb un baló dividit a l'àrea xicoteta que no ha sabut aprofitar. Poc més ha donat la primera part, que ha finalitzat amb el marcador sense inaugurar.

La segona part ha començat pràcticament igual, amb el València sense aconseguir derrocar la muralla de la Cultural. Era moment de moure la banqueta i Celades, en el minut 65, ha donat entrada a Maxi Gómez. L'uruguaià ha pres el relleu de Lee Kang-in.

Les envestides del València han sigut constants. El setge a la porta local ha sigut continu, però faltava la rematada definitiva. L'entrada de Gayà ha buscat més frescor per banda. Corrien els minuts i amb ells la impaciència. Continuaven les arribades, continuava el control del València, però sense rematar. I amb tot ha vingut altre esglai dels locals. Oportunitat clara de Benito que Jaume ha enviat al córner.

El partit estava condemnat a la pròrroga i així ha sigut. Ferrán han tingut dues grans oportunitats, però ha sigut Sobrino qui no ha sabut finalitzar una clara ocasió. Tot s'ha decidit en els penals.

En la cara o creu ha aparegut Jaume Domenech per a parar els dos primers llançaments. Per part del València han marcat Coquelin, Soler, Maxi Gómez i Parejo el quart i definitiu. El València continua viu en la Copa del Rei.

També et pot interessar

stats