Pellegrini torna a Vila-real

El Betis visita l'Estadi de la Ceràmica en un duel en què l'equip groguet calibrarà les seues aspiracions europees.

VÍDEO | Pellegrini torna a Vila-real

El Vila-real i el Betis s'enfronten aquest diumenge a l'Estadi de la Ceràmica en un duel en què els dos equips mesuren les seues opcions de disputar competicions europees la pròxima temporada.

El gran objectiu del Vila-real és aconseguir la quarta posició per a jugar la Lliga de Campions, que es troba a sis punts, però primer ha d'assegurar-se una plaça en l'Europa League. El Betis, per la seua part, lluita per un lloc en la segona competició continental.

El partit, a més, suposarà el retorn com a tècnic del xilé Manuel Pellegrini, qui després de dirigir l'equip de la Plana, ja ha visitat l'estadi del Vila-real amb el Reial Madrid i amb el Màlaga.El Vila-real, en cas de puntuar demà, establirà el rècord de partits sense perdre com a local: dotze partits seguits.

No obstant això, els d'Emery es troben en una situació adversa de resultats: a l'eliminació de la Copa del Rei s'han de sumar els quatre empats consecutius en les últimes jornades de Lliga.

La retransmissió del partit es podrà seguir aquest diumenge en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 hores, amb la narració de Xavi Rubert i els comentaris de Xavi Valls.

També et pot interessar

stats