Pedro Morata: "El València no utilitzarà els diners de CVC per a acabar l'estadi"

El periodista va estar en el programa Línia de fons de la ràdio d'À Punt Mèdia

El periodista, Pedro Morata, en el programa Línia de Fons
El periodista Pedro Morata en el programa 'Línia de fons'

La situació del València CF es debat més que mai. Aquest dilluns, el periodista Pedro Morata va estar en la ràdio d'À Punt Mèdia on va explicar la situació actual respecte de l'estadi i de la possible compra per part de Miguel Zorío del club.

En eixe sentit, Morata va assegurar que creu que Zorío no identificarà cap inversor, ni donarà cap dada i que ho mantindrà quasi tot en confidencialitat, fet que "no li donarà cap credibilitat". "Espere que no siga un fons de diversió, sinó d'inversió", va matisar.

Un altre dels assumptes que importa al valencianisme és el fet de si el club reprendrà les obres del nou Mestalla. En teoria, ho tindria més fàcil amb els milions que entraran de l'acord amb CVC. No obstant això, segons Morata, el club no pretén utilitzar els 84 milions que correspondrien a la millora d'infraestructures a reprendre aquestes obres. De fet, el periodista assegura que en una conversa amb Anil Murthy, el president del club li va dir que per a acabar l'estadi caldrien, almenys, 150 milions, i no els 96 que en el seu moment va dir Amadeo Salvo, anterior propietari. "Meriton considera que no és el seu problema, no té interés, és un marró", ha sentenciat.

També et pot interessar

stats