Pedro Cortés, denunciat per un suposat assetjament sexual a un menor del planter del València

L'expresident del València ha negat els fets i diu ser víctima d'una denúncia falsa.

L'expresident del València CF, Pedro Cortés
L'expresident del València CF, Pedro Cortés / À Punt NTC

Un menor del planter del València, d'entre 16 i 17 anys d'edat, ha denunciat l'expresident del club, Pedro Cortés, per un presumpte assetjament sexual, segons publica el diari digital El Español. El jutjat número 1 de Paterna és l'encarregat d'investigar aquesta denúncia, presentada per la família del menor a la Policia Nacional el passat mes de novembre, contra l'actual delegat de la Federació Espanyola de Futbol.

Cortés, segons aquest mitjà digital, ha negat els fets, diu que és víctima d'una denúncia falsa i lamenta el mal que el cas pot causar-li tant a la seua imatge com a la de la seua família.

La versió del menor, segons consta en la denúncia, és que va patir abusos per part de Pedro Cortés quan l'expresident el portava en el seu cotxe a l'escola del València, a Paterna, i aporta també missatges de WhatsApp enviats, presumptament, per l'acusat.

Per la seua banda, des del València CF s'han volgut desmarcar dels presumptes fets que es denuncien i apel·len que van passar fora de les instal·lacions del club. No obstant això, asseguren que s'han posat a la disposició de les autoritats en cas que fora necessari recórrer a ells per a continuar les investigacions.

Des del club afirmen que “compten amb el personal professional i els controls necessaris per a protegir i detectar aquest tipus d'infraccions i mantindre un entorn segur” i han donat tot el seu suport al jugador i la seua família.

També et pot interessar