Pau Torres: "No volem marcar-nos un límit"

El defensa del Vila-real ha concedit una entrevista a les càmeres d'À Punt Mèdia

Entrevista completa al jugador del Vila-real, Pau Torres

El Vila-real encara una de les setmanes més importants de la seua història. Primer amb l'anada de les semifinals de la Champions League contra el Liverpool, a Anfield. La tornada serà sis dies més tard a l'Estadi de la Ceràmica.

Però abans, un equip d'À Punt Mèdia ha pogut parlar amb el jugador del Vila-real, Pau Torres.

El defensa, conegut com el Xiquet del Poble, és un emblema de l'equip i un dels jugadors que ha tingut una major progressió en els últims anys.

Torres assegura que no li importa que aquest malnom i que inclús li agrada perquè es pot convertir en un referent per a altres xiquets de la localitat. "Si algú pot ser el xiquet del poble més avant, jo n'estaria encantat", ha dit.

Per a Pau Torres arribar a unes semifinals de la Champions League amb el Vila-real és tot un orgull i, tot i que coneix la dificultat que tenen en aquesta eliminatòria no vol marcar-se un límit i fins i tot somia a poder guanyar la competició. "Tenim plantilla per a donar més sorpreses, l'equip sap competir i adaptar-se als rivals", ha matisat.

Les victòries contra la Juventus i el Bayern i la trajectòria en la competició ha suposat, segons Pau Torres, guanyar-se el respecte de tot Europa.

Sobre el seu pròxim rival, el Liverpool, el defensa ha volgut passar-los la pressió a ells, ja que són els favorits. "No tenim res a perdre, ells tenen un punt extra de pressió", ha dit. A més, sobre el camp d'Anfield, on s'espera que hi haja un ambient espectacular, Pau Torres ha explicat que Alberto Moreno ja els ha explicat com és l'ambient allí i tot el que els espera, perquè estiguen preparats.

"Estic content a casa"

Una de les grans incògnites al voltant de Pau Torres, és saber si es quedarà la pròxima temporada. El defensa ha dit que està content a casa i que vol continuar creixent. Pau Torres és un dels més desitjats per molts equips europeus, però, de moment, el Vila-real ha resistit tots els envits i, per ara, continua amb el Xiquet del Poble.

També et pot interessar

stats