Pau Torres: "L'única oferta que tinc és la de renovació del Vila-real"

El central groguet no tanca la porta a continuar en el club tot i l'interés del Manchester United a fitxar-lo

Pau Torres, durant l'acte en què li ha atorgat la medalla d'or de la ciutat de Vila-real
Pau Torres, durant l'acte en què li han atorgat la medalla d'or de la ciutat de Vila-real / Twitter

Pau Torres ha eixit al pas dels rumors que el situen fora del Vila-real la temporada que ve en l'acte de lliurament de la medalla d'or de la ciutat, que ha rebut juntament amb José Manuel Llaneza i Sebastián Mora. "L'única oferta que tinc ara mateix és la de renovació del Vila-real", ha assegurat el central groguet, que ha afegit que té la tranquil·litat d'estar en un club on el volen i està molt agraït. "Sé que puc quedar-me ací molts més anys perquè l'afecte amb el club és mutu, però ja veurem el que passa, no descarte res".

Pau ha admés que el futur dirà el que passarà, però ha assegurat que ara mateix està molt tranquil i no mira més enllà. "Han sigut dos anys molt bons en el Vila-real, competint pel màxim a Europa, que al final és el que un jugador vol, i si, a més, ho fas en l'equip del teu poble, encara és més gran", ha explicat.

El central groguet ha dit que és una decisió molt difícil, però que ara mateix no hi ha res, i que el que està sonant al voltant d'ell són coses de la premsa. En les últimes hores s'ha relacionat al futbolista amb el Manchester United, que estaria disposat a pagar 50 milions pel groguet, per a satisfer el desig del nou tècnic, Erik Ten Hag.

També et pot interessar

stats