Pau, Soler, Ferran, Guillamón i Yeremy, en la llista de Luis Enrique

Els quatre futbolistes valencians i el groguet disputaran els dos amistosos contra Albània i Islàndia

La llista de Luis Enrique
La llista de Luis Enrique / Twitter: @SeFutbol

L'entrenador de la selecció espanyola, Luis Enrique Martínez, ha donat a conéixer la llista de convocats per als partits amistosos contra Albània i Islàndia, en què hi ha quatre valencians, Pau Torres, Carlos Soler, Ferran Torres i Hugo Guillamón, i el groguet Yeremy Pino. Guillamón, que havia estat convocat per la sub-21, susbstitueix el lesionat Diego Llorente en la llista. Les grans absències són David de Gea, Raúl Albiol, Sergio Busquets i Gerard Moreno, en una convocatòria en què tampoc està el lesionat José Luis Gayà.

La 'roja' torna a jugar quatre mesos després d'aconseguir la classificació per al Mundial de Qatar 2022. El primer compromís serà el dissabte 26 de març contra Albània, i el segon, tres dies després, contra Islàndia.

Dos valencians i Bryan Gil, amb la sub-21

El seleccionador de la sub-21, Luis de la Fuente, també ha donat a conéixer la convocatòria per als partits contra Lituània i Eslovàquia, classificatoris per a l'Europeu 2023 de Romania i Geòrgia. En la llista hi ha dos valencians, Abel Ruiz i Víctor Chust, i el futbolista del València Bryan Gil.

La llista de la sub-21
La llista de la sub-21 / RFEF

També et pot interessar

stats