Pau i Ferran Torres no poden evitar la derrota de la ‘roja’ contra Ucraïna

La selecció espanyola domina el partit, però cau per la mínima amb un gol al minut 75 de Tsygankov. Els de Luis Enrique continuen líders del grup 4 de la Lliga de les Nacions.

Ferran Torres ha jugat en la segona part
Ferran Torres ha jugat en la segona part / Efe

Ucraïna sorprén la selecció espanyola en guanyar per la mínima amb un gol al minut 75 de Tsygankov. La roja ha dominat el partit, però sense materialitzar les múltiples oportunitats que ha tingut, sobretot, en la primera part.

Luis Enrique ha donat entrada des de l'inici a Pau Torres. El defensa del Villarreal ha tingut una destacada actuació, encara que no ha pogut evitar la ràpida jugada que ha finalitzat amb el gol local. En la segona part, ha entrat Ferran Torres, però el de Foios tampoc ha pogut fer res per a evitar la derrota.

Amb aquest resultat la selecció espanyola continua al capdavant del grup A de la Lliga de les Nacions. Ara bé, els dos pròxims partits seran decisius per a saber quin equip jugarà els plays-offs pel títol. El dia 14, la selecció viatja a Suïssa i el dia 17 rep Alemanya a l'estadi de La Cartuja de Sevilla.

També et pot interessar

stats