Pas arrere en la construcció del nou Mestalla

Les obres del nou estadi del València van per a llarg després d'una nova desavinença entre el club i l'Ajuntament

Pas arrere en la construcció del nou Mestalla

La construcció del nou Mestalla torna a alentir-se després de la reunió entre el club i l'Ajuntament de València. La trobada ha tingut lloc el mateix dia que el Consell ha aprovat la caducitat de l'ATE del nou Mestalla, que posa punt final a aquesta figura urbanística que la Generalitat i el València van acordar el 2015 per a finalitzar les obres del nou estadi. Tot i això, la Generalitat ha anunciat un nou conveni perquè el club mantinguera els beneficis urbanístics.

Però la reunió ha acabat sense acord. Els responsables municipals exigeixen al club un esforç perquè complisca totes les condicions pactades amb anterioritat, mentre que la mà dreta de Peter Lim, Lay Hoon, considera que aquestes exigències suposen un pas arrere en la finalització del projecte.

“Hem deixat molt clar que s'han de complir les condicions: un aforament de 70.000 espectadors o un poliesportiu per a Benicalap propi de 2022 i amb els preus de 2022”, ha explicat l'alcalde València, Joan Ribó. I la vicealcaldessa Sandra Gómez ha afegit: “hem deixat clar que no és el moment de les rebaixes; és el moment de complir les obligacions que es van subscriure”.

Per la seua banda, Lay Hoon considera que la reunió suposa "un pas arrere" en la construcció del nou Mestalla, però es mostra convençuda que treballaran conjuntament per a solucionar-ho.

També et pot interessar

stats