Parejo: "Tant de bo puguem guanyar el primer títol per al Villarreal"

El jugador rebutja la polèmica respecte al València i a Ferran Torres, i se centra en el seu nou club.

Parejo: "Tant de bo puguem guanyar el primer títol per al Villarreal"
Parejo: "Tant de bo puguem guanyar el primer títol per al Villarreal"

En la seua presentació com a jugador del Villarreal, Dani Parejo ha evitat pronunciar-se sobre el seu ja exequip, el València CF, i també ha rebutjat la polèmica amb Ferran Torres, que fa uns dies el va acusar de no haver sigut "un bon capità". L'exvalencianista, amb extrema elegància, ha dit que "Ferran és un magnífic futbolista. Jo he intentat ajudar-lo tot el que he pogut. Es va acomiadar de l'equip a través del telèfon, i havíem de felicitar-lo i desitjar-li sort".

El migcampista madrileny ha volgut centrar el seu discurs a ressaltar que el Villarreal era la destinació perfecta per a ell, i que en té molt bones referències d'altres futbolistes que han format i formen part del club groguet.

De fet, sobre les raons que l'han portat al club groguet, Parejo ha assenyalat que “ma casa està prop, però el que he fet ha sigut buscar el millor per a mi com a futbolista. Quan ix l'oportunitat, pense que s'ajunten una sèrie de característiques en què crec, i que és el millor per a mi. No haguera tingut cap problema a buscar una altra casa. En tot moment he pensat a nivell esportiu, no en el fet que estiga prop".

A més, el nou jugador groguet ha destacat l'ambició esportiva de l'equip que presideix Fernando Roig: "El futbol és cada vegada més difícil, però si tenim una bona plantilla i som un equip, al remat guanyarem més coses que amb les individualitats... "Els objectius individuals van lligats als col·lectius. Volem fer un gran any, que el Villarreal torne a jugar una competició europea, que puguem jugar una final -encara que és molt difícil-, i tant de bo puguem guanyar algun títol. I també tinc molta il·lusió en l'Eurocopa, representar Espanya és el màxim. És una temporada amb molts al·licients".

Parejo s'ha referit també a l'estil de joc de l'equip que entrenarà Unai Emery: "Com a rival, he patit el joc del Villarreal. És molt paregut al del planter del Barça, i és un estil que em beneficia, perquè jo entenc el futbol així. El Villarreal està fent un bon projecte i he triat bé. Ara toca treballar per a fer una bona temporada".

Tot i això, sobre el València sí que s'ha pronunciat per a dir que "estic orgullós del meu passat, però seria una falta de respecte parlar d'altres coses estant ja ací. El que em preocupa ara és preparar-nos bé per a fer una bona temporada".

També et pot interessar