Palissa d'Espanya a Alemanya, amb un Ferran Torres estel·lar

La selecció espanyola jugarà la final a quatre de la Copa de Nacions, després del dur correctiu amb sis gols a Sevilla.

Palissa d'Espanya a Alemanya, amb un Ferran Torres estel·lar
Palissa d'Espanya a Alemanya, amb un Ferran Torres estel·lar

La selecció espanyola jugarà la final a quatre de la Copa de Nacions, després del dur correctiu amb sis gols a La Cartuja de Sevilla. Ferran Torres, amb tres gols, Morata, Rodri i Oyarzabal han sigut els golejadors.

Amb Pau Torres i Gayà en la defensa i l'exvalencianista Ferran Torres en l'atac dret de la selecció, Luis Enrique ha plantejat un partit en què sols valia la victòria.

Bany de joc i de gols en els primers 45 minuts. El partit ha començat amb la lesió de Canales. Fabián l'ha substituït i de les seues botes ha nascut el primer per a la selecció espanyola. Curiós, primer córner i primer gol. Morata al segon pal, de cap, ha batut Neuer.

Ferran Torres ha sigut un autèntic punyal per la banda dreta. En la primera ha creuat massa el baló, en la segona li han anul·lat el gol a Morata després d'una gran jugada del jugador del Chelsea i en la tercera ha fet el 2-0. La jugada ha nascut a baló parat. Alemanya no era Alemanya. Koke ha tret de falta, baló d'Olmo al travesser i el rebuig a Ferran que afusella la porta alemanya.

El tercer també ha sigut després d'un córner. Tercera jugada a baló parat i gol de Rodri. Rematada de cap al segon pal i 3-0. Repàs fàcil, net i elegant. Abans del xiulit, Ramos s'ha retirat lesionat. Es queixava del mateix lloc que Canales. La mà als isquiotibials.

La represa ha començat amb una rematada d'Olmo que ha tret Neuer. Els alemanys, impotents, veien com Foios i Pedreguer tenien línia directa. Gayà ha dirigit magistralment una contra per assistir Ferran Torres, 4-0 i segon gol per al de Foios. Quedaven 35 minuts per al final del partit. La selecció continuava amb la pressió i Alemanya es fartava de veure la roja ballar al ritme de Koke.

Ferran Torres volia el hat-trik. Assistència de Fabián i classe amb la dreta per a ajustar al pal dret per a una nit memorable. Fins a aquest partit havia marcat un gol com a internacional. Contra Alemanya, tres.

El llançament de Gnabry al travesser ha sigut l'única ocasió clara dels alemanys. Oyarzabal també volia ajuntar-se a esta festa i ha marcat la mitja dotzena. Gayà ha vist l'autopista per l'esquerra i ha assistit el davanter de la Reial Societat per a completar un partit memorable. Fins al més de març tindrem el regust d'aquesta gran victòria.

També et pot interessar

stats