Paco, porter del Bunyol: "M'agradaria retirar-me més tard que Buffon"

El futbolista, de 42 anys, lluita amb el seu equip, juntament amb altres onze, per les tres places d'ascens a la Tercera RFEF que es decidiran al camp de la Murta el cap de setmana del 25 de juny

Paco Fernández Mas atura una pilota en el partit de Copa del Rei contra l'Elx
Paco Fernández Mas para una pilota en el partit de Copa del Rei contra l'Elx / Twitter: @elchecf

Dotze equips de la Regional Preferent lluiten des del passat 17 de juny per tres places d'ascens a la nova Tercera RFEF que hi ha en joc. Es tracta de l'Alcúdia, el Callosa Esportiva, el Riba-roja de Túria, la Unió Esportiva Castellonenca, la Unió Esportiva Vall d'Uixó, el Bunyol, l'Utiel, el Castelló B, la Unió Esportiva Tavernes de la Valldigna, el Rayo Llíria, l'Athletic Club Torrellano i l'Independent Alacant.

En Des de la banda hem parlat amb un dels protagonistes d'aquesta fase d'ascens, el porter del Bunyol Francisco José Fernández Mas, Paco. El seu equip va empatar 1-1 en el partit d'anada de les semifinals contra la Unió Esportiva Vall d'Uixó i ara haurà de fer bo aquests resultat en el partit de dimarts al seu camp per a passar a la següent fase. Amb 42 anys acabats de complir, José encara no pensa en la retirada: "M'agradaria retirar-me més tard que Buffon".

Àudio
Entrevista a Francisco José Fernández Mas, porter del Bunyol

El sorteig ha deparat els encreuaments dels dotze equips, que jugaran una semifinal a anada i tornada, i els sis vencedors disputaran una final a a partit únic. Els guanyadors d'aquestes tres finals pujaran a Tercera RFEF.

Quadre del play-off
Quadre del play-off / FFCV

À Punt emetrà a través del seu web les finals divendres, dissabte i diumenge, a partir de les huit de la vesprada. Tots aquests partits es disputaran al Camp de la Murta de Xàtiva.

També et pot interessar

stats