Paco López, nou entrenador del Llevant UE

El Llevant UE presenta este migdia a l´estadi Ciutat de València a Paco López com a entrenador fins que acabe la temporada.

El Llevant UE presenta a l'estadi Ciutat de València a Paco López com a tècnic fins que acabe la temporada

El tècnic de Silla, Paco López, entrenava el filial granota en la Tercera Divisió B, on, a pesar de la derrota contra l´Eldenc, és líder del Grup 6é. i ara substituirà en la banqueta del Llevant a Juan Ramón López Muñiz, que, després de l´empat contra el RCD Espanyol, el van acomiadar com a entrenador del Llevant.

L´entrenador destituit va ser l´artífex de l´ascens del Llevant a Primera la passada temporada, amb estadístiques que el nomenaren millor tècnic de la divisió de plata. El passat estiu Muñiz va renovar amb l´equip fins al juny de 2019, però amb la mala ratxa de resultats, de 15 jornades sense guanyar el conjunt blaugrana, ha vist trencada la vinculació amb l´entitat granota.

Amb l´empat contra l´Espanyol, el Llevant té 21 punts en la classificació, un més que la UE Las Palmas, que hui juga a Vigo contra el Celta per a tancar la jornada vint-i-set de Lliga. Una victòria del conjunt canari situaria els granotes en llocs de descens.

Paco López es va incorporar l´estiu passat al Llevant, on va ser jugador la temporada 1994-1995, en què els granotes, aleshores entrenats per Juande Ramos, disputaren la promoció d´ascens a Segona Divisió A, però no pogueren pujar. Com a entrenador, Paco López ha treballat en el Catarroja, el Benidorm i l´Alcoià, a més dels planters del València CF i el Vila-real, equip amb què va disputar la promoció d´ascens a Segona Divisió la temporada 2015-2016.

També et pot interessar

stats