Paco López: “L'Eibar està ferit, però té armes complicades de neutralitzar”

El tècnic de Silla espera tornar a la senda de la victòria després de dues derrotes seguides

Paco López, durant la roda de premsa

L'entrenador del Llevant, Paco López, ha assegurat que l'Eibar té armes “molt clares i complicades de neutralitzar” tot i que està “ferit” per la mala dinàmica de resultats, ja que acumula 12 jornades sense conéixer la victòria. “Ipurua és un camp peculiar i l'Eibar és un equip amb senyals d'identitat molt marcades, que no està tenint sort perquè ha tingut partits on ha merescut guanyar”.

Després d'haver perdut els dos últims partits en la Lliga, el tècnic granota ha dit que no està preocupat i que el que cal fer és pegar-li la volta a la situació. “El que hem de fer és jugar millor que en l'últim partit, fer les coses millor i l'actitud i l'esforç han d'estar per damunt de tot per a ser eficaços”, ha apuntat

Paco López podrà disposar de Gonzalo Melero després que el migcampista s’haja recuperat d'una lesió muscular en els isquiotibials de la cama dreta, que va patir l'11 de febrer en l'anada de les semifinals de la Copa del Rei davant l'Athletic Club. L’entrenador també ha explicat que la lesió muscular que pateix José Campaña no és greu i que el montenegrí Nikola Vukcevic “es troba molt millor” de l'hèrnia que pateix en la zona lumbar.

També et pot interessar

stats