Paco López: "L'Athletic vindrà amb tot, haurem de donar el màxim nivell"

L'entrenador del Llevant és conscient que una victòria els impulsarà en la Lliga.

VÍDEO | Paco López: "L'Athletic vindrà amb tot, haurem de donar el màxim nivell"

Paco López ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit que l'enfrontarà dijous a l'Athletic de Bilbao, corresponent a la jornada 25 de Lliga. L'entrenador del Llevant opina que el rival "vindrà a guanyar el partit, vindrà amb tot, no crec que guarde res". Per això, el tècnic de Silla sap que hi hauran d'exhibir el seu millor nivell si volen que els tres punts es queden al Ciutat de València.

Paco López és conscient que amb aquesta victòria, el Llevant donaria un bot important en la Lliga, "i això és el que tots volem". Preguntat pel possible onze inicial, donades les baixes de l'equip, i per si es decantarà per Aitor Fernàndez o Dani Cárdenas a la porteria, l'entrenador granota no ha volgut donar pistes, però ha fet èmfasi que tots els jugadors estan en un nivell molt alt, cosa que li produeix molta felicitat.

Centrat en el partit de Lliga, Paco López també ha sigut preguntat per la tornada de les semifinals de la Copa del Rei, també contra l'Athletic de Bilbao. Prefereix posar el focus en el duel de divendres, però sí que reconeix que s'està treballant per a recuperar efectius per al partit de dijous que ve al Ciutat de València.

També et pot interessar

stats